REFOART

CONTACTE

NOTÍCIES

Avís LegalPolítica PrivadesaPolítica Cookies

Telf: 971 758 242   Fax: 971 203 425
e-mail: refoart@refoart.com
C/ Licorers, núm 6-A
07141 Pol.Ind. Marratxí (Mallorca)

La nostra empresa neix el 1997, després d'acumular més de 15 anys d'experiència en el sector de la restauració.

Ens dediquem a la Restauració de Patrimoni Històric Artístic. Treballem recuperant les tècniques i els materials tradicionals, de manera que aconseguim el resultat més fidel possible a l'original. També actuem com a assessors d'altres empreses i particulars, per ajudar-los a trobar la millor solució al seu cas.

REFOART, S.L. busca el reconeixement dels seus clients com a empresa competitiva, innovadora i amb qualitat, sent fidel a ella mateixa en la recerca i ús dels mitjans i recursos necessaris per prestar un servei més no invasiu i més protector possible amb el patrimoni, el medi ambient i amb la seguretat dels seus treballadors.

L'equip humà de REFOART és el seu actiu més important, ja que comptem amb tècnics especialitzats amb una àmplia experiència en aquest camp, necessaris per assolir els màxims nivells de qualitat en restauració i rehabilitació.
L'organització persegueix una gestió encaminada a la reducció i control dels riscos per a la seguretat i salut, i la prevenció de contaminació mitjançant el control dels aspectes ambientals negatius.

Sent conscients de la importància de complir amb les exigències dels seus clients i per tal d'aconseguir així la seva satisfacció, té com a objectiu principal millorar de manera continuada la qualitat en l'activitat i assessorament en conservació, restauració i rehabilitació del patrimoni.