Telf: 971 758 242   Fax: 971 203 425
e-mail: refoart@refoart.com
C/ Licorers, núm 6-A
07141 Pol.Ind. Marratxí (Mallorca)

REFOART

CONTACTE

NOTÍCIES

17 Març 2020 - "Sencelles restaura dues creus de terme que presentaven un mal estat de conservació”. La creu de Sa Cometa ha estat desmontada per la seva reforma. (Diari de Mallorca)

27 Septembre 2017 - "Els vitralls de Sant Bartomeu tornen a brillar”. L’espectacular façana de l'església està sent restaurada un segle després de la seva construcció. (Diari de Mallorca)

27 Juliol 2017 - "Les obres de reforma descobreixen una finestra inèdita a la façana parroquial”. Es tracta de una petita finestra circular, la forma és coneguda popularment com ull de bou. (Diari de Mallorca)

25 Marzo 2017 - L'Institut Balear de la Natura restaura una de les dues torres d'enfilació de la finca pública de Son Real El Ibanat ha començat aquesta setmana les obres de restauració i consolidació de una de les dues torres d’enfilació situada dins de la finca pública de Son Real.

25 febrer 2016 - "Restaurar el baluard “ferit” Vila inicia la rehabilitació del bastió de Sant Jordi, el primer que es va construir, pressupostada en 322.000 euros i que acabarà aquest any.(Diario de Ibiza)

22 Febrer 2016 - "Acaben la restauració de la columna meteorològica de la plaça d’Espanya". Han rehabilitat els elements de l'obra i s’han restaurat i reparat els rellotges. (Diari de Mallorca)

12 gener 2016 - "Una empresa rehabilitarà el baluard de Sant Jordi per 403.000 euros" L’empresa Refoart S.L realitzarà la rehabilitació des baluard de Sant Jordi, l’últim baluard dels set del conjunt històric de Dalt vila, el més antic que queda per restaurar. (Ibiza)

8 Juny 2015 - "Tres mesos d'obres en l'entrada del cementeri de Palma". Obres de restauració a l'entrada monumental del cementeri municipal de Palma. Els treballs consistiran en la consolidació de varis trams de pedra picada, neteja de pedra i aplicació d'un tractament de protecció a la façana i altres elements ornamentals. (Diari Ultima Hora) (Ultima hora Ibiza)

18 Març 2015 - "Obert al públic el restaurat cementeri vell de Sant Francesc". El vell cementeri de Sant Frances obrirà al públic després de la seva restauració i haver estat tancat des de 1940. (Diari d'Eivissa)

22 Maig 2015 - "La torre des Pi de Català es la pirmera que ja es pot visitar de l'illa de Formentera". Se han finalitzat les obre de restauració de la torre des Pi des Català i es la primera de la isla de Formentera que es podrá visitar. (Diari d'Eivissa)

20 Març 2015 - "Neteja de la Font del Gall". Se inicien les obres de netetja de la popular Font des Gall, una de les fonts més emblemàticas de Pollença. Aquest element urbà està situat a la plaça de la Almoina. (Diari de Mallorca)

23 Agost 2014 - "Sant Miquel reabre renovado". El temple celebra avui la seva primera missa després de tres mesos tancat per la reforma de la volta i l'arc del cor, profunda neteja i la substitució dels bancs (Diario de Mallorca)

23 Juliol 2014 - "La Torre del Palau de Manacor recobra esplendor y se convierte en un atractivo turístico". Revalorització del patrimoni mís emblemàtic. (Diario de Mallorca)

4 Juliol 2014 - "El antiguo templo de Sant Miquel frena su deterioro". L'església del segle XIll se sotmet des de fa diversos mesos a un procés de rehabilitació finançat per la parròquia i els feligresos amb l'objectiu de revertir el procés de degradació que pateix. (Diario de Mallorca)

19 feb 2014 - "Un gran andamio cubre la Iglesia para recoger muestras de la piedra". Tècnics del Consell de Mallorca analitzen en l'actualitat el grau de deteriorament de la façana del temple parroquial com a pas previ a l'ampli procés de rehabilitació de la cara principal i el pont de Santa Bàrbara. (Diario de Mallorca)

14 Gener 2014 - "Adjudicadas las obras de la iglesia de Villamuriel por 570.000 euros". La Conselleria de Cultura i Turisme ha adjudicat les obres a l'empresa Refoart S.L. Els treballs milloraran l'estanquitat de l'edifici, recuperaran el sistema d'evacuació de pluvials, consolidaran de les voltes i es col.locaran noves fusteries al claristori sobre la nau central. (www.tribunasalamanca.com)

19 desembre 2013 - "¿Acueducto o formación geológica?". Els treballs de restauració del monument revelen que la major part de l'estructura és un sediment calcari format al llarg de 1.700 anys. (Diario de Ibiza)

19 Desembre 2013. - "S'Argamassa desvela sus secretos". La rehabilitació de l'aqüeducte aporta noves dades als investigadors. La rehabilitació de S'Argamassa revela als seus investigadors que la seva altura s'ha doblat des de la seva abandó a causa de les calcificacions. (Ultima hora Eivissa)

11 Setembre 2013 - "Comienza la restauración del acueducto de s'Argamassa". L'empresa Refoart S.L. iniciarà avui una obra finançada pel Consell, l'Ajuntament de Santa Eulària i el Pla Leader. (www.periodicodeibiza.es)

1 Setembre 2013 - "Elías Torres urge a "completar" las obras del Baluard del Príncep". El tram del Baluard del Rei contigu a l'Almudaina serà l'obra final per completar tota la rehabilitació del passeig sobre les muralles. (Diario de Mallorca)

12 Maig 2013 - "Finaliza la restauración de la fachada barroca dels Socors". Els arranjaments al portal, l'aler, l'escut i les esquerdes han durat un mes i mig, i es pagaran amb donatius dels fidels. (Diario de Mallorca)