Telf: 971 758 242   Fax: 971 203 425
e-mail: refoart@refoart.com
C/ Licorers, núm 6-A
07141 Pol.Ind. Marratxí (Mallorca)

REFOART

CONTACTE

NOTÍCIES

15 November 2020 - "Restauració de poblat talayotic de s’Illot a Sant Llorenç" L'ajuntament de Sant Llorenç ha presentat aquesta setmana les actuacions realitzades durant els 8 darrers anys en el poblat talayotic de s’illot. (Diari de Mallorca)

27 October 2020 - "Un positiu de covid en el Refoart Muro ajorna el seu partit davant el Benidorm" El club murer és el primer a les nostres illes amb un contagi de covid a la seva plantilla. (Diari de Mallorca)

25 October 2020 - "Es Refoart Emmurall no completa sa remuntada però suma un punt" L'equip que dirigeix Tomeu Quetglas es va quedar ahir molt a prop de conseguir la seva primera victòria a la pista del CV Llars Mundet, després de forçar la quinta màniga i arribar a dominar-la per 11-13 abans d'encaixar un parcial de 4–0 decisiu per inclinar la balança a favor del quadro català (15-13).(Diari de Mallorca)

24 October 2020 - "El Ciutat Cide viatja a Canàries i es Refoart Muro, a Barcelona" Es Refoart CV Emmurall visita avui horabaixa, a les 16:00 hores, en el Voleibol Mundet després de arrencar amb derrota en Superliga 2 Masculina. (Diari de Mallorca)

18 October 2020 - "El Mediterrani de Castelló amarga l'estrena a cas Refoart Volei Emmurall en la Superliga 2" El Refoart Volei Emmurall no va poder regalar-li a la seva afició es triumf en el seu debut ahir en la Superliga 2 després de caure davant del Mediterrani de Castelló per zero sets a tres. (Diari de Mallorca).

17 October 2020 - "Es Refoart Muro debuta en la Superliga 2 davant el Castelló" Es Refoart CV Muro podrà disfrutar de la Superliga 2 després de dominar amb autoritat el Grup C de la Primera Nacional i aconseguir l'ascens. (Diari de Mallorca)

04 July 2020 - "La Misericòrdia estarà acabada en 2022 amb espais culturals multifunció" Refoart, S.L. va restaurar les façanes subcontractats per RIGEL OVER, S.L.

17 March 2020 - "Sencelles restaura dues creus de terme que presentaven un mal estat de conservació”. La creu de Sa Cometa ha estat desmontada per la seva reforma. (Diari de Mallorca)

23 December 2017 - "San Bartomeu recupera la llum" Un dels membres de l'equip va ser Refoart, l'única empresa especialitzada a Mallorca per a aquest tipus de treballs de restauració.

27 September 2017 - "Els vitralls de Sant Bartomeu tornen a brillar”. L’espectacular façana de l'església està sent restaurada un segle després de la seva construcció. (Diari de Mallorca)

27 July 2017 - "Les obres de reforma descobreixen una finestra inèdita a la façana parroquial”. Es tracta de una petita finestra circular, la forma és coneguda popularment com ull de bou. (Diari de Mallorca)

25 March 2017 - L'Institut Balear de la Natura restaura una de les dues torres d'enfilació de la finca pública de Son Real El Ibanat ha començat aquesta setmana les obres de restauració i consolidació de una de les dues torres d’enfilació situada dins de la finca pública de Son Real.

25 February 2016 - "Restaurar el baluard “ferit” Vila inicia la rehabilitació del bastió de Sant Jordi, el primer que es va construir, pressupostada en 322.000 euros i que acabarà aquest any.(Diario de Ibiza)

24 February 2016 - "Comença la rehabilitació de l'baluard de Sant Jordi" Els treballs han estat adjudicats a l'empresa Refoart i el director d'obra serà l'arquitecte Fernando Cobos. (Diari d'Eivissa)

22 February 2016 - "Acaben la restauració de la columna meteorològica de la plaça d’Espanya". Han rehabilitat els elements de l'obra i s’han restaurat i reparat els rellotges. (Diari de Mallorca)

12 January 2016 - "Una empresa rehabilitarà el baluard de Sant Jordi per 403.000 euros" L’empresa Refoart S.L realitzarà la rehabilitació des baluard de Sant Jordi, l’últim baluard dels set del conjunt històric de Dalt vila, el més antic que queda per restaurar. (Ibiza)

06 August 2015 - "Tres mesos d'obres en l'entrada del cementeri de Palma". Obres de restauració a l'entrada monumental del cementeri municipal de Palma. Els treballs consistiran en la consolidació de varis trams de pedra picada, neteja de pedra i aplicació d'un tractament de protecció a la façana i altres elements ornamentals. (Diari Ultima Hora) (Ultima hora Ibiza)

22 May 2015 - "La torre des Pi de Català es la pirmera que ja es pot visitar de l'illa de Formentera". Se han finalitzat les obre de restauració de la torre des Pi des Català i es la primera de la isla de Formentera que es podrá visitar. (Diari d'Eivissa)

20 March 2015 - "Neteja de la Font del Gall". Se inicien les obres de netetja de la popular Font des Gall, una de les fonts més emblemàticas de Pollença. Aquest element urbà està situat a la plaça de la Almoina. (Diari de Mallorca)

18 March 2015 - "Obert al públic el restaurat cementeri vell de Sant Francesc". El vell cementeri de Sant Frances obrirà al públic després de la seva restauració i haver estat tancat des de 1940. (Diari d'Eivissa)

14 August 2014 - "Sant Miquel reabre renovado". El temple celebra avui la seva primera missa després de tres mesos tancat per la reforma de la volta i l'arc del cor, profunda neteja i la substitució dels bancs (Diario de Mallorca)

23 July 2014 - "La Torre del Palau de Manacor recobra esplendor y se convierte en un atractivo turístico". Revalorització del patrimoni mís emblemàtic. (Diario de Mallorca)

04 July 2014 - "El antiguo templo de Sant Miquel frena su deterioro". L'església del segle XIll se sotmet des de fa diversos mesos a un procés de rehabilitació finançat per la parròquia i els feligresos amb l'objectiu de revertir el procés de degradació que pateix. (Diario de Mallorca)

19 February 2014 - "Un gran andamio cubre la Iglesia para recoger muestras de la piedra". Tècnics del Consell de Mallorca analitzen en l'actualitat el grau de deteriorament de la façana del temple parroquial com a pas previ a l'ampli procés de rehabilitació de la cara principal i el pont de Santa Bàrbara. (Diario de Mallorca)

14 January 2014 - "Adjudicadas las obras de la iglesia de Villamuriel por 570.000 euros". La Conselleria de Cultura i Turisme ha adjudicat les obres a l'empresa Refoart S.L. Els treballs milloraran l'estanquitat de l'edifici, recuperaran el sistema d'evacuació de pluvials, consolidaran de les voltes i es col.locaran noves fusteries al claristori sobre la nau central. (www.tribunasalamanca.com)

19 December 2013 - "S'Argamassa desvela sus secretos". La rehabilitació de l'aqüeducte aporta noves dades als investigadors. La rehabilitació de S'Argamassa revela als seus investigadors que la seva altura s'ha doblat des de la seva abandó a causa de les calcificacions. (Ultima hora Eivissa)

19 December 2013 - "¿Acueducto o formación geológica?". Els treballs de restauració del monument revelen que la major part de l'estructura és un sediment calcari format al llarg de 1.700 anys. (Diario de Ibiza)

11 September 2013 - "Comienza la restauración del acueducto de s'Argamassa". L'empresa Refoart S.L. iniciarà avui una obra finançada pel Consell, l'Ajuntament de Santa Eulària i el Pla Leader. (www.periodicodeibiza.es)

12 May 2013 - "Finaliza la restauración de la fachada barroca dels Socors". Els arranjaments al portal, l'aler, l'escut i les esquerdes han durat un mes i mig, i es pagaran amb donatius dels fidels. (Diario de Mallorca)

09 January 2013 - "Elías Torres urge a "completar" las obras del Baluard del Príncep". El tram del Baluard del Rei contigu a l'Almudaina serà l'obra final per completar tota la rehabilitació del passeig sobre les muralles. (Diario de Mallorca)

10 June 2010 - "Alerta pel perill davant l'ensorrament de part de la Canaleta de Massanella" Les intenses pluges de l'hivern han provocat un important ensorrament en els baixos de la canaleta que ha quedat literalment suspesa en un tram d'aproximadament cinc metres de longitud, a 2 quilòmetres de la Font del Prat. (Ultima Hora)